Online Advertising ConferenceОчаквайте на 19 Март 2021


Участието е напълно безплатно!

До конференцията остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди
Програма на ОА Conf - 19 март 2021
09:00
09:00
Откриване на конференцията
Геннадий Воробьов, CEO Netpeak Bulgaria
Геннадий е Co-Founder & CEO на Netpeak Bulgaria – Performance digital marketing агенция, част от Netpeak Group. Организатор на една от най-големите конференции за дигитален маркетинг в България – Online Advertising Conference. Дългогодишен преподаватeл и съосновател на цялостната програма по дигитален маркетинг на Softuni Digital. Основател е и на безплатната платформа за развитие на малкия бизнес – Netpeak Cluster.
TDB
TDB
Димитър Димитров
CEO & Founder at Inbound.bg
Димитър се занимава със SEO и SEM от над 11 години като през последните години се ориентира основно към цялостни стратегии и performance реклами за eCommerce. През 2013-та година създава Inbound.BG и над 5 години с екипа си създават и управляват онлайн маркетинговите кампании на доста познати и наложени марки в България, както и клиенти в САЩ, Великобритания и Канада.
TDB
TDB
Петър Николов
Разработчик с над 19 години опит. Преди 8 години основавa своя собствена компания. От 9 години в Mobilio се занимават само с мобилни разработки и десктоп приложения предимно за Apple платформи. Привърженик на Mobile First идеологията и вярва, че тепърва ще се удивляваме на нови постижения на мобилния фронт.
TDB
TDB
Лазар Малаков
Sales and Marketing Director at HTTPool
Лазар Малаков е част от екипа на Httpool Bulgaria (официален рекламен партньор на Facebook в България, Сърбия, Хърватска и Словения; както и ексклузивен търговски партньор на Twitter и LinkedIn в България и още над 20 държави). Той има богат опит в различни индустрии в сферата на маркетинга, рекламата и продажбите. Вярва, че правилният подбор на целева аудитория е най-вече логическа задача с активна употреба на база данни.
TDB
TDB
Любомир Попов
Собственик и управител на Sem.bg
Любомир Попов е сертифициран Google AdWords, Google Analytics и Bing специалист. Занимава се професионално с PPC от 2011 г. Преди това се е занимавал успешно със SEO и програмиране. Интepecитe мy вĸлючвaт вcичĸo в cфepaтa нa онлайн мapĸeтингa и rock музиката. Основател на Sem.bg, Google Premier Partner агенция.
TBD
TBD
Никола Минков
CEO & Founder на Serpact
Никола Минков има над 9 годишен опит с фокус върху изграждане и планиране на пълни стратегии за SERP оптимизации, техническо SEO и семантично SEO. Има над 1 000 успешни проекта зад гърба си, като е сертифициран в Hubspot, Google, Bing и със стаж и акредитация от световния лидер в SEO - Stone Temple (най-добра SEO и Content Marketing агенция в САЩ за 2018 и 2019).
TBD
TBD
Кристиан Димитров и Георги Кандев
PPC Specialist at Netpeak Bulgaria | Project Managers Team Lead at Netpeak Bulgaria
Кристиан Димитров навлиза в дигиталния бранш една година след Google. През 1999 г. създава порталa и форум за IT новости SetCombG.com. През годините основава редица специализирани страници като AlekDimitrov.com, Klasirane.com, 360snimki.com. Тясно с PPC и SEO стратегии се занимава от 8 години. В Netpeak България заема длъжността PPC специалист. Сертифициран Google Analytics и Google Ads специалист, Trusted by Google Street View фотограф. Работил е както в агенции, така и като In-House експерт.

Георги Кандев започва своя професионален път в дигиталния маркетинг преди 9 години. Насочен изцяло към стратегии за performance дигитален маркетинг. Като Project Manager, заедно с Netpeak натрупват доста солиден опит и богато портфолио. Успешно развиват едни от най-проспериращите и големи брандове в България. Към моментa заема позицията Team Lead на Project мениджърите в Netpeak. Лектор e на редица събития за дигитален маркетинг в България (включително и Softuni Digital), водещ на уебинари и семинари за онлайн маркетинг и др.
Какво ще получите?
Полезно съдържание
Почерпете знания и опит от най-добрите! Получете практически насоки от водещи експерти в eCommerce, PPC и SEO, както и списък с полезни съвети и актуални инструменти за по-бърз растеж на вашия бизнес.
Възможност за въпроси
Задайте директно своите въпроси на нашите лектори в чата на live stream-a. Ще получите отговор на тях веднага след проведената лекция, по време на Q&A сесията.
Вдъхновение
Вдъхновете се! Мотивирайте се! Получете свежи идеи от най-добрите в областта на дигиталния маркетинг, споделете ги с Вашия екип и приложете най-ярките измежду тях.
Запишете се за безплатно участие сега!
Въведи своите данни във формата, а ние ще се погрижим да ти изпращаме най-актуалната информация около провеждането на конференцията, лекторите и програмата!
900+ участници
7 български лектори
8+ часа практически насочени лекции

ОА Conf през годините
1
OA Conf 2016,
Inter Expo Center
2
OA Conf 2017,
Inter Expo Center
3
OA Conference 2018,
Sofia Event Center
4
OA Conf Live Edition SEO Panel 2019
5
Performance OA Conf Live Edition 2020
6
OA Live 2020
"Основната задача на маркетинга е да продава повече, на повече хора, по-често, и на по-високи цени. Няма друга причина той да се извършва." -

Серджо Зийман

FAQ
Какво представлява Online Advertising Conference?
Online Advertising е конференция на най-високо ниво, посветена на дигиталния маркетинг. Съдържа 3 паралелни направления, насочени към специалисти в рекламата и SEO, представители на бизнеса, собственици на онлайн магазини и мобилни приложения.

Събитието е подходящо за всички, които желаят да научат от най-добрите на практика как да промотират своя бизнес онлайн.

Кога и къде ще се проведе?
19 март 2021, София, online чрез Live stream.
Как да участвам в събитието?
Събитието е напълно безплатно! Просто се запишете за участие във формата по-горе и ще бъдете известени кога и как да се включите в него :-) Информация за самия стрийм ще бъде обявена в сайта, специалния бюлетин и социалните канали на конференцията.
Закупих билет през 2020 за присъствен формат, но той няма да се проведе. Може ли да ми възстановите сумата?
Можете да заявите рифънд на закупените билети за OA Conf 2020 и да получите възстановяване на цялата сума, която сте заплатили, с изключение на 14%, които са част от таксата за извършения превод.

За да направите това, трябва да се свържете с Мария Горова, която отговаря за това на имейл askme@oaconf.com.Организатор
Медийни партньори
Ако желаете да станете партньор на конференцията, моля свържете се с нас на askme@oaconf.com
Спонсори
Ако желаете да станете спонсор на конференцията, свържете се с нас на askme@oaconf.com


Златен Спонсор
Имате въпроси?
Изпратете ни съобщение ;)

Желаете да станете спонсор? Пишете ни.
askme@oaconf.com